11 °C


Palvelemme asiakkaita vuosikymmenten kokemuksella eri oikeuden aloilla. Pääasiassa hoidamme toimeksiantoja Raahen ja Oulun sekä näiden lähi kuntien alueella, mutta otamme toimeksiantoja vastaan myös muualta. Yleensä neuvottelu tapahtuu toimistollamme, mutta erikseen sovittaessa neuvottelu voidaan tarvittaessa järjestää myös muussa paikassa, esimerkiksi asiakkaan kotona.

Yksityisasiakkaat

Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella eri oikeuden aloilla. Olemme avustaneet asiakkaitamme eri puolilla Suomea, mutta yleensä hoidamme juttuja Raahen, Kalajoen, Ylivieskan ja Oulun sekä näiden lähikuntien alueilla. Neuvottelemme yleensä toimistollamme, mutta erikseen sovittaessa tapaaminen voidaan järjestää myös muualla, esimerkiksi asiakkaan kotona tai muussa sovitussa paikassa. Näillä sivuilla on esitelty esimerkkeinä yleisesti hoitamiamme asianajotoimeksiantoja. Jos Sinua mietityttää, voisimmeko auttaa asiassasi, ota yhteyttä – vastaamme mielellämme.

Yritysasiakkaat

Avustamme yrityksiä monipuolisesti kaikissa yritysten oikeudellisissa asioissa. Avustamme muun muassa yritysten perustamisessa, osakassopimusten laadinnassa sekä vahingonkorvaus- ja riitaoikeudenkäynneissä. Laadimme ja tarkastamme myös kaikkia yritystoiminnassa tarvittavia sopimuksia sekä hoidamme yrityskauppoja ja sukupolvenvaihdoksia. Hoidamme toimeksiantoja sekä suomen että englannin kielellä.

Yhteystiedot

Asianajotoimisto Kivijärvi & Lepoluoto Oy

Sovionkatu 10, 92100 Raahe

Hallituskatu 26 A, 2. kerros, 90100 Oulu

Puh. 08 220 611 | Fax. 08 222 766 | www.paakki.fi