1 °C

Pidetään palvelut Raahessa!

Kauppakeskus Raahe kampanjoi paikkakunnan yritysten puolesta.

Kauppakeskus Raahen jäsenyritykset tunnistaa oviin teipatuista tarroista, jotka kannustavat tekemään ostoksia omalla paikkakunnalla. ”Kiitos kun asioit meillä – pidetään palvelut Raahessa” tarra muistuttaa siitä, että nykyiset kivijalkaliikkeet ja yritykset pysyvät pystyssä vain, jos niiden palveluja käytetään.

– Yksi Kauppakeskus Raahe ry:n tavoitteista on tukea jäsenyrityksien toimintaa. Järjestämme vuoden aikana lukuisia omia tapahtumia ja olemme mukana myös muiden tahojen järjestämissä tempauksissa. Tällä kaikella pyrimme siihen, että saamme lisättyä ihmisvirtaa keskustan liikkeitä kohti ja sitä myöten edistää niiden kaupankäyntiä. Paljon ostosmatkaillaan Ouluun, vaikka samoja tuotteita ja palveluita saisi myös ihan paikallisesti. Tämä tarrakampanja syntyi tästä tausta-ajatuksesta – halutaan muistuttaa raahelaisille, että myös täällä Raahessa on saatavilla hyvää asiakaspalvelua ja laadukkaita tuotteita, kertoo Kauppakeskus Raahen puheenjohtaja Pia Bergström.

Kauppakeskus Raahen jäsenet ovat suurimmaksi osaksi kivijalkayrityksiä, mutta reilun 50 jäsenen joukkoon mahtuu myös palvelualan yrityksiä, jotka tekevät kauppaa yritysten kesken. Yhdistyksen Pidetään palvelut Raahessa -kampanjalla halutaan Raahen palveluntarjonnan tukemisen lisäksi säilyttää Raahessa olemassa olevat työpaikat ja jopa edistää uusien luomista.

– Palvelujen helppo saavutettavuus on meille raahelaisille hyvä etu: myyjä oppii tuntemaan asiakkaansa ja keskustassa riittää ilmaisia parkkipaikkoja. Siinä ajassa, mikä menee Oulussa parkkipaikan etsimiseen, ehtii Raahessa tutustumaan monen yrityksen tarjontaan. Vain käyttämällä oman kaupungin palveluja se voi säilyä elinvoimaisena, Pia muistuttaa.

Lisätietoja: Pia Bergström, pia@piabergstrom.com tai 044 327 1111