15 °C

Kauppakeskus Raahe

Kauppakeskus Raahe (Kauppakeskus Raahe yrittäjäyhdistys ry) pyrkii toimimaan aktiivisesti Raahen kaupallisen vetovoiman lisäämiseksi ja vahvistamaan positiivista mielikuvaa Raahesta ostos-, asuin-, palvelu- ja vierailukaupunkina. Yhdistys osallistuu keskustan toiminnallisuutta koskevaan kaupunkisuunnitteluun ja tapahtumien toteuttamiseen.

Toiminnan lähtökohtana on yhdistyksen jäsenten välinen yhteistyö ja tahto kehittää Raahesta ja sen keskustasta kaikille hyvä paikka asioida ja viettää aikaa turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Keskeisissä rooleissa kehittämisyhteistyössä ja yhteistyökumppanuuksissa ovat yrittäjät, kiinteistönomistajat, kaupunki, yrittäjäyhdistykset, kauppakamariosasto ja alueen oppilaitokset sekä tapahtumien järjestäjät. Yhteistyössä painopiste on erityisesti liike- ja yritystoiminnan toimintaympäristön kehittämisessä.

Kauppakeskus Raahen jäseneksi voi liittyä mikä tahansa raahelainen yritys, joka haluaa mukaan kehittämään Raahen kaupunkikuvaa ja osaksi mukavia tapahtumia. Täytä siis oheinen liittymislomake ja tule mukaan!

Jäsenhinnat:

  • 1–2 työntekijää 50 e
  • 3–5 työntekijää 90 e
  • 6–10 työntekijää 200 e
  • 11–20 työntekijää 270 e
  • yli 20 työntekijää 360 e

Liity Kauppakeskus Raahe ry:n jäseneksi!

Captcha-koodi