Raahenetin Nettikirppiksen ylläpito

Tässä forumissa voit kysyä Raahe.netiä koskevia kysymyksiä ja antaa kehitysideoita. Kirjoittaminen vain rekisteröityneenä. Lukeminen mahdollista myös rekisteröitymättömänä.

Valvoja: Webmaster

Webmaster
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2002 0:00
Viesti:

Raahenetin Nettikirppiksen ylläpito

ViestiKirjoittaja Webmaster » Pe Joulu 12, 2008 14:35

Nettikirppiksellä voi ilmoittaa vapaasti myytävänä olevista tuotteista. Kirppis on tarkoitettu lähinnä yksityisille henkilöille, mutta jonkun verran sinne on alkanut ilmestyä myös "yritysten" ilmoittelua.

Ilmoitusten sisältöä valvotaan vain pistokokein. Jos Kirppikselle kuitenkin ilmestyy asiattomia ilmoituksia, niistä olisi hyvä vinkata ylläpidolle esim webmaster@raahe.net tai palautelomakkeella http://www.raahe.net/palaute/ Koko ilmoituksen otsikko ja/tai teksti olisi hyvä copypasteta sähköpostiin mukaan, jolloin asiattoman ilmoituksen löytäminen ja poistaminen nopeutuu.

Tulemme kehittämään Kirppistä ensi vuoden aikana siten, että pienellä lisämaksulla voi ostaa paremmin näkyvää mainontaa. Samalla lisätään osastoja ja yrityksille tulee uusia palveluja. Ilmoituksiin voi myös lisätä kuvia tai videoleikkeen.

Otamme vastaan edelleen myös lukijoiden kommentteja ja ideoita Kirppiksen kehittämiseksi. Myös jo muualla koetut hyvät/huonot käytännöt kelpaavat vinkeiksi.

Mikäli joku kokee jonkun ilmoituksen loukkaavaksi tai herjaavaksi ja aikoo viedä asian poliisitutkintaan, siitä olisi hyvä ilmoittaa ensi tilassa myös ylläpidolle, jolloin ilmoituksen tunnistetiedot voidaan tallentaa poliisitutkimuksia varten ennen ilmoituksen poistamista.

Vinkit ylläpidolle webmaster@raahe.net tai palautelomakkeella http://www.raahe.net/palaute/
Raahenet ylläpito
webmaster@raahe.net

Tomi R
Viestit: 171
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2002 0:00

Re: Raahenetin Nettikirppiksen ylläpito

ViestiKirjoittaja Tomi R » Ti Elo 17, 2010 17:01

Hintapyyntö pakolliseksi ! Niinkuin monella muullakin foorumilla. Itse en ainakaan ala soitteleen jos on pelkkä puhelinnumero. Lisäksi näitä myydään tarjousten perusteella kohteita varten on huutokaupat


Palaa sivulle “Raahe.net vastaa”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija